The "Mini Cart" element requires the plugins "WooCommerce" in order to work. They're either inactive or not installed.

Skab uforglemmelige fester, i hyggelige omgivelser, med et festtelt fra Ringkøbing Teltudlejning

Telte
Borde
Stole
Service
Hoppeborge
Fadøl
Står du for at skulle holde en fest? Så er et festtelt fra Ringkøbing Teltudlejning helt sikkert noget for dig. En teltfest giver fleksibilitet, en hyggelig atmosfære og optiomal udnyttelse af pladsen.

Nyhed - Fest med Fadøl!

Du kan nu få Fadøl leveret til din næste fest igennem Ringkøbing Teltudlejning. Vi kan stort set levere alle mærker, så kontakt os for et uforpligtende tilbud!

Fleksible sammensætninger

Vores festtelte kommer i 3 meters, 6 meters og 9 meters bredde. Hver sektion er 3 meter lang, så afhængig af bredden får du 9m2, 18m2 eller 27m2 ekstra per sektion. Har du brug for en større bredde kan vores festtelte kobles sammen med en tagrende. Det giver en fleksibel sammensætning, der kan tilpasses lige netop dine ønsker.
Vi er i gang med at investere i festtelte med en bredde på 12 meter. Skal du holde en byfest, så kontakt os for at høre mere.

Geografisk fleksibilitet og konkurrencedygtige priser

Ringkøbing Teltudlejning udlejer festtelte og tilbehør i Ringkøbing og omegn. Vi har blandt andet udlejet festtelte, borde, stole, service og hoppeborge i Ringkøbing, Holstebro, Herning, Hvide Sande, Søndervig og Skjern. Har du brug for et festtelt eller andet tilbehør, så kontakt os for et uforpligtende tilbud
Vores priser er fleksible og med i prisen er transport, opsætning og nedtagning ved hjælp fra lejer. Hvis du ikke, af forskellige årsager, kan hjælpe ved opsætning og nedtagning kan vi klare det for dig mod en pris på 35,00 kr. pr. m2. Vi tilbyder også fast underlag i vores telte til 30,00 kr. pr. m2.

Nemmere end du tror

Det tager ikke lang tid at sætte et festtelt op. Oftest tager en almindelig havefest mellem 1 og 2 timer at sætte op hvis der er 2-3 personer til at hjælpe. Der kan være forskellige parametre der gør at en opgave tager længere eller kortere tid. Det kan f.eks. være, hvis materiellet skal bæres over længere afstande eller føres igennem snørklede veje. Afhængigt af størrelsen og hvor langt det skal bæres, tager fast underlag f.eks. ca. 30 minutter at lægge.

Planlæg din fest

Hvis du ikke har prøvet at holde en teltfest før, kan det virke som en stor mundfuld. For at hjælpe dig skal vi bruge nogle få informationer.

Hvor mange gæster kommer der?

Vi anbefaler 1m2 pr siddende gæst ved aflange borde, og 1,5m2 pr. siddende gæst ved rundborde.

Skal der være buffet, dansegulv, bar eller noget andet?

For at der er nok plads til alle, og for at man får en behagelig fest, anbefaler vi at tilføje én eller flere sektioner (3 meters afsnit) hvis der f.eks. er buffet, bar eller plads til dansegulv.

Hvad skal i spise?

Hvis vi skal levere servicen til din fest, så er det en god ide at fortælle os hvad I skal spise. Det kan f.eks. være 3-retters menu med hvidvin, rødvin og kaffe, hvor desserten er kage. På den måde kan vi sammensætte en pakke der passer til det i skal have.

Detaljer, detaljer, detaljer

Jo flere detaljer du kan give os, jo bedre er vores forudsætning for at hjælpe dig med at holde den fest der passer dig bedst.

Spørgsmål?

Har du spørgsmål kan du altid ringe på 21 23 77 31. Ringer du uden for vores telefontid, kan du enten bruge vores kontaktformularer, som findes på alle siderne, eller sende en sms til 21 23 77 31. Du kan også bede om et tilbud ved at skrive på vores e-mail: rkbtelt@hotmail.dk.
Vi kontakter dig herefter hurtigst muligt. Vores mål er at vende tilbage inden for 24 timer.

Kontakt os i dag!

  • Novej 50, 6950 Ringkøbing
  • 21 23 77 31
  • rkbtelt@hotmail.dk
Telefontid
Mandag - Torsdag: 15:30 - 21:00
Fredag: 13:30 - 21:00
Lørdag og Søndag: 09:00 - 18:00

Ringkøbing Teltudlejning ApS

CVR: 32 57 06 82

Bestil et uforpligtende tilbud

1
Start
2
Telt
Jeg vil gerne bestille et tilbud på...
Der skal være plads til...

Kontakt os i dag!