– Lej dit fest telt i top kvalitet hos os

Leje af festtelt

Lej et festtelte til enhver lejlighed

Hos Ringkøbing Teltudlejning står vi for udlejning af festtelte i størrelser fra 10 – 1.100 personer. Vi tilbyder leje af festtelte i Ringkøbing, Herning, Holstebro og resten af Midtjylland. Alle vores festtelte er i topkvalitet, vores festtelte fleksibelt sammensætningssystemer gør det muligt at opbygge teltene helt individuelt efter dine ønsker og behov.

Vi kommer gerne med rådgivning omkring den optimale placering for festteltet i forhold til øvrige faciliteter, såsom køkken, toilet samt parkeringspladser.

Se priser på leje af festtelt på 3 og 6 meter her
Se priser på leje af festtelt på 9 meter her

Udlejning af festtelte og service

Hos Ringkøbing Teltudlejning tilbyder vi også leje af service, borde og stole i forbindelse med udlejning af festtelt. Vi har både rektangulære og runde borde, vi deler gerne ud af vores mange års erfaring i for hold til den optimale bordopstilling, som selvfølgelig afhænger af antallet af gæster.

Vores udlejningsstole er med god siddekomfort og er stabelbar samt nemme at håndtere. Vi fører alt i service til et veldækket bord; Tallerkner, glas samt fade og skåle – alt service er i et flot hvidt design.

Kontakt os for leje af festtelt

Er du interesseret i leje af festtelt til dit kommende arrangement, hører vi meget gerne fra dig. Du skal blot ringe på telefon 21 23 77 31 eller skrive til e-mail rkbtelt@hotmail.dk. Du har også mulighed for hurtig og nemt at udfylde vores kontaktformular, og vi svarer hurtigst mulig.

Udlejning

Ringkøbing Teltudlejning ApS

Novej 50 - 6950 Ringkøbing